25 ΧΡΟΝΙΑ TGI FRIDAYS ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. 25 ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΡΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

Σε όλους θα έχει τύχει να βρίσκεστε στα Fridays™, ξαφνικά να ακούτε φασαρία και να βλέπετε τους σερβιτόρους να μαζεύονται σε ένα τραπέζι και να τραγουδούν το τραγούδι γενεθλίων του Fridays™! Φέτος λοιπόν θέλουμε να τραγουδήσουμε όλοι μαζί για τα δικά μας γενέθλια! Γιορτάζουμε 25 ολόκληρα χρόνια λειτουργίας στην Κύπρο, με 9 διαφορετικά εστιατόρια TGI FRIDAYS™. Σίγουρα δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς όλους εσάς, την αγάπη και την στήριξη που μας δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια και για αυτό σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας. 

Kάπου εδώ όμως, θα μας επιτρέψετε να ανατρέξουμε σε ένα flash back, πίσω στα χρόνια που πρωτοανοίξαμε και κάναμε όλες τις μέρες σας να μοιάζουν σαν μια μεγάλη Παρασκευή.

Το πρώτο Fridays™ άνοιξε τις πόρτες του το 1996 στο κέντρο της Λευκωσίας, στην Διαγόρου. Για 4 ολόκληρα χρόνια μείναμε πιστοί στην πρωτεύουσα όμως το 2000, αποφασίσαμε ότι το Fridays feeling πρέπει να ταξιδέψει στην Λεμεσό και συγκεκριμένα στον Εναέριο. Αλλά, δεν θα μπορούσαμε να κρατήσουμε την Λάρνακα μακριά από την χαρά της Παρασκευής και για αυτό το λόγο το 2006 ανοίγει το τρίτο εστιατόριο μας στις Φοινοικούδες. Από το 2006 μέχρι και σήμερα, άλλα 6 εστιατόρια άνοιξαν τις πόρτες τους σε Λεμεσό, Λευκωσία, Λάρνακα και Πάφο, με το 9ο Fridays εστιατόριο να ανοίγει τον φετινό Σεπτέμβριο στο νέο Metropolis Mall στην Λάρνακα.

Αυτά τα 25 χρόνια στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε το καλύτερο φαγητό που έχετε ποτέ δοκιμάσει και να κάνουμε την κάθε σας μέρα να μοιάζει με μια μεγάλη Παρασκευή. Ίσως, μερικοί από εσάς θα έχετε δοκιμάσει έστω και μια φορά τα Loaded Potato Skins, για όσους όμως δεν γνωρίζουν τι είναι, είναι φλούδες από πατάτα με γέμιση από τυρί και τραγανιστό μπέικον. Τα Loaded Potato Skins βγήκαν πρώτη φορά από την κουζίνα των Fridays™ στην Αμερική και εμείς τα φέραμε κοντά σας μέσα από τις δικές μας κουζίνες. Επίσης, τα Fridays™ δεν είναι γνωστά μόνο για τα Loaded Potato Skins αλλά και για το γνωστό σε όλους μας Long Island Ice Tea. Το Long Island Ice Tea φτιάχτηκε πρώτη φορά στο bar των Fridays™ και ειδικά για τον γνωστό σε όλους μας Tom Cruise και την ταινία “Cocktails”, όπου και υποδύθηκε τον Bartender με μεγάλη επιτυχία.

Όλα αυτά τα χρόνια μάθαμε ότι το φαγητό που σερβίρουμε, μας φέρνει πιο κοντά σας, μας δίνει την ευκαιρία να μοιραζόμαστε στιγμές μαζί σας, στιγμές χαράς και χαλάρωσης. Μερικές φορές όμως μάθαμε πως για παράδειγμα, τα θρυλικά μας burgers, μας απομακρύνουν, αφού είναι απόλαυση μόνο για έναν και όχι για να την μοιράζεσαι! Μάθαμε επίσης, πως το bar και τα cocktails μας, είναι ένας ακόμη τρόπος για να έρθουμε κοντά σας. Το bar είναι το σημείο όπου καθίσαμε, μιλήσαμε μαζί σας, και μοιραστήκαμε χαρές και λύπες. Σε αυτά τα 25 χρόνια λοιπόν, υψώνουμε το ποτήρι και σας λέμε ευχαριστώ, με την ευχή να είμαστε μαζί ακόμη 25 χρόνια, και ακόμη παραπάνω!

Με ευκαιρία τα γενέθλια μας, κάνουμε δώρο σε όλους όσους επισκεφτούν τα εστιατόρια μας όλο τον μήνα Νοέμβριο, από δωρεάν Sesame Chicken Strips μέχρι και Fridays™ vouchers αξίας €120. Μάθε περισσότερα εδώ!  

Εμείς γιορτάζουμε, εσείς κερδίζετε!