news image

Pink Toasts, Cocktails for a Cause 🍹

Σήμερα βρεθήκαμε στο "σπίτι" της Europa Donna στη Λάρνακα, όπου είχαμε την τιμή να παραδώσουμε το ποσό των €2,000 που συγκεντρώθηκε από τις πωλήσεις της εκστρατείας Pink Toasts, Cocktails for a Cause. 🍹

Αυτή τη χρονιά, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, επιλέξαμε να σταθούμε δίπλα στις γυναίκες, ενισχύοντας το έργο της Europa Donna Κύπρου.

Καθ' όλη τη διάρκεια του Μαρτίου, €1 από κάθε πώληση των δύο cocktails της εκστρατείας, δωριζόταν στην Europa Donna για την ενίσχυση του έργου τους. Μαζί με την δική σας βοήθεια και προτίμηση καταφέραμε να μαζέψουμε ένα σημαντικό ποσό το οποίο θα ενισχύσει την προσπάθεια του οργανισμού.

Στόχος της Europa Donna Κύπρου είναι η παροχή υπηρεσιών υποστήριξης σε ασθενείς με εμπειρία καρκίνου του μαστού και γυναικολογικού καρκίνου, η διεκδίκηση των δικαιωμάτων των ασθενών, καθώς και η ευαισθητοποίηση του κοινού, συμβάλλοντας στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

Μέσω των προγραμμάτων του, ο Οργανισμός παρέχει, μεταξύ άλλων, δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε ασθενείς και μέλη των οικογενειών τους, υπηρεσίες φυσικοθεραπείας και υπηρεσίες διατροφής.  Επιπλέον, ο Οργανισμός επιδοτεί την αγορά περούκας, παρέχει ειδικό στηθόδεσμο και εξωτερική πρόσθεση σιλικόνης σε γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε μαστεκτομή και άλλες ενέργειες.

Μάθετε περισσότερα για την EUROPA DONNA CYPRUS και το έργο της:  https://europadonna.com.cy/